Post by faukhouszepsaupref on Mar 15, 2022 7:19:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ CATS: Crash Arena Turbo Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CATS: Crash Arena Turbo Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt (daudz monētu) ▞▞▞
▞▞▞ CATS: Crash Arena Turbo Stars 2022 version ▞▞▞
ļooooti laba spēle
Spēlēju šo pirms dažiem gadiem, un tā bija jautra spēle. Es tikai nesen pārlādēju spēli un tā turpina atkārtot izvēlnes pēc tam, kad tās jau ir parādītas, arī skatoties sludinājumu, lai saņemtu kastīti, spēle pēc reklāmas avarē un es neko nesaņemu par to, ka esmu noskatījies reklāmu. Tas notika trīs reizes pēc kārtas. Pēc tam tā tika izdzēsta, un tā, kas iepriekš bija laba, kļuva par sliktu.
Laba spēle, bet man ir dažas pretenzijas, pirmkārt, kāpēc lādes atbloķēšana prasa tik ilgu laiku, un lielāko daļu laika jūs nesaņemat nepieciešamos materiālus, lai varētu pārspēt cilvēkus, galvenokārt jūs saņemat bezjēdzīgas lietas, kas ir bezjēdzīgas. Ikreiz, kad saņemat asmeni, tam ir daudz bojājumu un tas aizņem daudz vietas, vienīgais veids, kā tas kļūst izturīgs, ir jaunināšana. Beidzot Boulder tvertne ir bezjēdzīga, jo to ir viegli apgāzt un iegūt rekt, un, ja jūs neuzliekat pareizos riteņus, tas pats ir ar Titan.
Maksā, lai uzvarētu
Laba spēle
Jūs zināt, ka tā ir patiešām laba un lieliska ideja. Daudzas funkcijas ir labas un labi ieviestas, taču reklāmas ir šausminošas. Gandrīz pēc katras jūsu darbības ir vēl viena reklāma. Es zinu, ka varat iegādāties bezreklāmas lietas, bet 1,99, lai izbaudītu spēli, nav labi. Absolūti sliktākā reklāmu daļa ir tā, ka tās visas ir patiešām sliktas spēles.
Forša koncepcija, pieklājīga izpilde, taču lielākais mīnuss ir pārņemts ar ADDS. To ir pārāk daudz, un tos var noņemt ar samaksu, taču pati spēle ir pārāk vienkārša, lai par to maksātu. Man nav nekas pretī skatīties papildinājumus, ja tiek solīta atlīdzība, taču tas tā nav. Jūs vienkārši esat spiests skatīties papildinājumus ik pēc 2 minūtēm, kas ir neticami kaitinoši. Arī spēle ir pārāk ierobežota. Nevar kontrolēt transportlīdzekļus, arēnas ir garlaicīgas. Ja vēlaties, lai tas uzlabotu, noņemiet arī dažus no šiem papildinājumiem.
Jautra spēle, kad tā darbojas. Šķiet, ka reklāmas bieži pārtrauc lietotni. Kopš skatīšanās pabeigšanas jaunākajā reklāmā tagad ir savienota visa lietotne. Nav izmaksas, un tas pat netiks ielādēts. Iestrēdzis ievada ielādes ekrāns, kas mirgo, “savienojoties” ik pēc 15 sekundēm. Rediģēt: lietotne atkārtoti ielādēta 8 reizes. Joprojām tiek veidota cilpa “savienošanai” bez panākumiem
Tās ir kļūdas, par kurām es derēju, ka prece uzvarēja derībās, un es gribēju to pārdot, bet tas man neļāva, izrādās, ka notikusi kļūme, tāpēc tas tika veikts PASTĀVĪGI, tāpēc es nevaru to savienot vai pārdot, un ir vēl viena kļūme, kur es nesaņēma lipīgo veltni pēc zelta ranga sasniegšanas. UN laimēt ir jāmaksā, jo neko labu nevar iegūt, nemaksājot pēc noteikta punkta.
Izklaidējies! Ietver mīļus kaķus, sprādzienus, ziepju kastes būvēšanu, piemēram, automašīnas ar tuvcīņas un/vai tālsatiksmes ieročiem, spēlētāju pret spēlētāju (pasīvo) un uzlīmes, ko uzlīmēt uz automašīnas
CATS: Crash Arena Turbo Stars Aksyon fqf
👎🖕
šī spēle ir tik forša, ka man patīk, ka jūs varat izveidot savas mašīnas
Reklāmas, nebeidzamas apmācības, maksājiet, lai uzvarētu
Ārkārtīgi grūti kļūt labākam. Agrāk man patika spēle, bet tā mainījās uz sliktāko pusi. Neinstalējiet, ja vien jums nav atvēlētas 7 stundas dienā, lai spēlētu
godīgi sakot, tā ir laba spēle, bet tā mani izstumj.
CATS: Crash Arena Turbo Stars Action mip
Šī spēle reāli sūkā
Neielādējiet to, jo ar mani viss, ko tas dara, bija: nevar izveidot savienojumu ar veikalu un es netiku uz veikalu! 😠🤬👿
Šī ir spēle, ko es meklēju! Tik viegli ielēkt. Liek jums domāt asas, taču jums nav jāiegulda spēles laiks. 100% patīk
Es bieži spēlēju šo spēli, jo kopš jaunā atjauninājuma, manuprāt, viņi pievienoja reklāmu. Iepriekš nav nevienas reklāmas, un tas ir kaitinoši. Es piešķiršu tai 5 zvaigznes, ja nebūs neparastas reklāmas, lūdzu, noņemiet to.
Kādreiz bija jautri. Es nesen to atkārtoti lejupielādēju, un pēc aptuveni 20 minūšu uznirstošajiem logiem un man vajadzēja restartēt lietotni, jo tā sasalst uznirstošo logu dēļ, tad tā pazūd. Viņi liek jums iet cauri apmācībai, taču, kad parādās uznirstošais logs, lai pastāstītu par kādu no DAUDZIEM viņu piedāvātajiem pārdošanas apjomiem, spēle iestrēgst, jo jūs nevarat noklikšķināt uz to, ko apmācība vēlas, jo izstrādātāji vēlas, lai jūs par to maksātu. neatkarīgi no tā, kādu paketi viņi nolēma jums piespiest. Izklaidējošas spēles atinstalēšana.
Maksa par spēlēšanu Bija ļoti forši, pirms man beidzās zelts un dārgakmeņi
Šķiet, ka pēc jaunākajiem atjauninājumiem nav iespējams paaugstināt līmeni, netērējot naudu. Pazudusi interese skumja diena.
Ļoti jautri, it īpaši, ja jūs pielāgojat savu transportlīdzekli.
Patiešām laba spēle, un jūs varat veikt uzlabojumus ar automašīnu un visu ļoti labu spēli
Man kādreiz bija šī spēle, un ir dažas jaunas izmaiņas. Piemēram: Pro: jauni stūrmaņi, kuriem ir īpašas spējas, un pilnīgi jauns prasmju koks! Con: Viņi atņēma trīs automašīnu slotus, kas bija ļoti noderīgi, un pārvietoja to atpakaļ uz vienu automašīnu vienlaikus, kā tas bija sākotnēji.
turpini avarēt. laika izšķērdēšana
Animal Warfare Strategie mai
forša spēle
Es spēlēju šo spēli pirms gadiem, un tāpēc, kad atgriezos pie mobilajām spēlēm, es domāju, ka tas būtu labs veids, kā iegūt nostalģiju ar visām atmiņām, bet diemžēl tā ir tik ļoti mainījusies. Šķiet, ka pēc katras cīņas ir reklāma, un parasti idrc par reklāmām, bet visbiežāk tas iestrēgst melnā ekrānā un man ir jāaizver lietotne. Es to novērtēju ar 2 zvaigznēm, jo tie ir izpārdoti ilgu laiku. Zepto Lab ražo lieliskas spēles, taču nesen sāka to izpārdot.
CATS: Crash Arena Turbo Stars Laga eqpr
reali slikta
Go naruto uzumaki hokage
Man bija jautri, kad es pirmo reizi sāku spēlēt šo spēli. Tomēr, spēlējot tālāk, jo briesmīgāka tā kļūst. Spēle vairs nav brīva. F2p spēlētāji, piemēram, es, nekad nevar uzvarēt pret personu, kas maksā, padarot to par briesmīgu spēli. Laba spēle ir spēle, kurā f2p joprojām var saskaņot p2w pēc enuf prasmēm un slīpēšanas. Tomēr patiesībā tas tā nav. Reklāmas daudzums ir ārprātīgs. Arī dažreiz es nevaru saņemt atlīdzību pēc reklāmas noskatīšanās. Lūdzu. Izstrādātājs Novērsiet visas šīs problēmas.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Spēlētāji galu galā var iegūt prestižu un atgriezt sākuma līmenī augsta līmeņa atbloķētus ieročus. Jaunajiem spēlētājiem nav iespēju tam pretoties. Reklāmas ir nepārtrauktas, un mikrotransakcijas ir neprātīgas
Tas ir jautri. Pārāk daudz reklāmu.
Tas ir labi, bet reklāmas ir tik daudz, tāpēc spēle ir patiešām laba kvalitāte, tā ir 1 zvaigzne, 2 zvaigzne, jo jums ir lādes un foršas lietas, un pēdējā ir 3 zvaigznes BTG dēļ, bet garās reklāmas ir 3 zvaigznes.
Kopumā tā ir bijusi lieliska spēle.
Episka spēle Love it.
Noteikti visļaunprātīgākā reklāmu lietotne no aptuveni 800 lietotnēm, ko jebkad esmu lejupielādējis. Izjauc spēles pieredzi. Es skatītos reklāmas pēc izvēles, taču šajā lietotnē tā ielādē 3 aizmuguri, no kurām jūs nevarat izkļūt, izvēloties skatīties vienu. Turklāt viņi spēlē starp katru sauju cīņu — bez papildu atlīdzības. Ja vēlaties atstumt cilvēkus, šis ir lielisks piemērs. Ja es varētu, es novērtētu šo negatīvo zvaigznīti, kas noteikti ir zemākā daļa no lietotņu mucas, ko esmu redzējis.
Visas reklāmas ir ļoti sāpīgas, un tad jūs nokļūstat 2 uzvaru fāzē, kurā jūs nevarat kaut ko nodot, ja vien nemaksājat, lai uzlabotu savu transportlīdzekli vai neiegādātos labākas detaļas, lai tikai virzītos uz priekšu, un tad jūs piesitīsit tai pašai sienai.
Ratr 5 zvaigznes par unle Tony
CATS: Crash Arena Turbo Stars Akční vnfb
Es to palaidu, tas bija jautri. Es spēlēju līdz brīdim, kad pamācībā uzveicu resno npc , tad kāds man nosūtīja ziņojumu, tāpēc es to pārbaudīju, tad es atgriezos spēlē, un tad tā aizgāja, tā tika aizvērta, un, kad mēģināju to atvērt, tā vienkārši aizvērās automātiski. uz ielādes ekrānu, kurā cīnījās divi kaķi, un tad tas vienkārši aizvērās. Es mēģināju atinstalēt un mēģināju izslēgt tālruni, kas nedarbojās. Man ir Samsung Galaxy s20 Fe
Nejaušas avārijas, un es nepieteikšos, kad devos pārbaudīt savu pozīciju turnīrā, ugh
Forša koncepcija lielisks izpildījums. Viena no labākajām spēlēm veikalā. Bet ir jābūt vieglākam veidam, kā tikt cauri priekšmetiem. Varbūt ar inventāru ar filtriem un sīkumiem.
Normāla
Tā ir laba spēle ar labu mākslu un jautru spēli. Tomēr problēma, kas to piešķir divām zvaigznēm, ir neprātīgais neizlaižamo reklāmu daudzums. Tas ir pārāk daudz pat bezmaksas spēlei. Es saprotu, ka lietotnei ir nepieciešami ieņēmumi, ja tā ir bezmaksas, taču reklāma gandrīz katru reizi, kad nospiežat pogu, rada vilšanos.